Meester zoekt slaaf kut tatoeage

meester zoekt slaaf kut tatoeage

Ze zorgden er ook voor dat ze machteloos zou staan tegenover de suggesties die meidensex sexcontact overijssel haar hoofd zouden worden geplant. Brunette slaaf werd geslagen met een zweep op haar kont, meester zoekt slaaf kut tatoeage, terwijl ze zuigt pik van de andere slavin sm. Hij ergerde zich wel af en toe aan Nick, en aan de manier waarop Nick altijd net iets verder wilde gaan dan de andere clubleden, maar dat nam hij er gewoon bij. Fred werd zonder veel omhaal in het kamertje opgesloten. Kijk in de lens van de camera en zeg dat je door ons gebrandmerkt wil worden. Hij gaf Hen de volledige controle. Als we dit twee weken volhouden dan wordt ze precies zoals wij dat willen.

Meester zoekt slaaf kut tatoeage

Thuisontvangst drenthe jongen zoekt sex

Vintage video van de slave-geting haar tieten aangekleed in hete kaarsvet terwijl een andere slaaf krijgt. Geile slave in de gevangenis zit heeft haar benen gespreid en haar kut geslagen en electro geschokt.

Gemaskerde meester zet grote metalen klemmen op milf slavin haar kutje en slaat haar met een zweep. Master banden hete slavin met grote tieten op de armen en benen en speelt met haar tepels en kut in een dunge. Hete dominatrix spanks geile slavin op haar ezelin met een stok en heeft betrekking op haar lichaam met heet kaarsvet. Politieagent banden naakte slavin met mooi lichaam en mooie tieten en kutje op een stoel en spanks. Master maakt gebruik van verschillende tools op de strakke kut van een geile slaaf met een geweldig lichaam en mooie tieten.

Militaire master spreidt de benen van slavin zo kan hij sloeg haar op haar mooie kont en strakke kut. Latex draagt dame, met grote tieten hits slaaf op zijn met een zweep en steekt een vinger op zijn. Vieze slaaf likt crème uit met leer bekleed femdoms laarzen. Meester zet grote metalen klemmen met zware gewichten op mooie slavin haar kut lippen.

Meesteres hits vastgebonden slaaf op de kont met een houten stok tot het bloedt. Opnieuw drong het tot hem door dat zelfs zijn opwinding door deze mensen bepaald en gecontroleerd zou worden.

Tegen de tijd dat ze klaren waren was Fred's verbeelding alweer helemaal op hol geslagen, en voelde hij hoe zijn naakte pikte wanhopig probeerde hard en stijf te worden.

Anna werd naar dezelfde ruimte gebracht waar haar man nu al een tijdje vastgebonden op de tafel lag. Toen ze hem zag, zo hulpeloos en machteloos, maakte ze heel even oogcontact met hem. Het deed haar pijn om hem in deze vernederende positie te zien, maar ze merkte ook dat haar eigen opwinding sterker was dan all andere gevoelens die ze had. Met de leiband die aan haar halsband vastgemaakt was bracht Meester Mark bracht haar naar het podium, en zowel de brede halsband om haar nek als de manier waarop haar armen waren samengebonden op haar rug dwongen haar om kaarsrecht te lopen en haar zware, met elke stap heen en weer wiebelende borst naar voor te duwen.

Er waren inmiddels al ongeveer 12 mannen binnengekomen die bezig waren met zich te installeren in een van de zwarte lederen zetels. Vanuit die zetels hadden ze een uitstekend zicht op het podium. Anna werd tot bij haar echtgenoot gebracht, en terwijl ze daar zo stond, met haar hoofd omhooggeduwd door de dikke halsband, werd ze gedwongen om naar de mannen te kijken die in de zetels zaten en die haar bekeken.

Elk van de mannen zag er zelfverzekerd uit, en bijna allemaal glimlachten ze bij het zien van naar naakte lichaam. Het licht werd een beetje gedimd, waarna Meester Mark begon te spreken. Dit zijn Anna en haar man Fred.

Ze besefte dat de absurdheid en de perversheid van de hele situatie waarin zij en Fred terecht waren gekomen te gek was voor woorden, maar tegelijkertijd voelde ze plots een intense golf van geilheid door haar lijf gaan Meteen stond haar hele lichaam in vuur en vlam van geil verlangen.

En na een tik op haar billen van Meester Mark herhaalde ze het nog wat duidelijker. Hiermee bedoel ik dat je je baan zal opzeggen, Anna. Je zal een van Ons worden, en je zal elke dag voor ons werken. Is dat wat je wil, Anna? Het was duidelijk dat ze overstuur was, maar een zacht gefluisterd "vertrouw me maar" van Meester Mark hielp haar om zich sterk te houden. Ben je er klaar voor om te zien hoe je echtgenoot gebrandmerkt wordt als de onderdanige slaaf van een groep mannen?

Ben je er klaar voor om zelf gebrandmerkt te worden? Je weet dat er dan geen weg meer terug is. Ik wil het uit je eigen mond horen. Vraag Ons om je man te brandmerken. Vraag Ons om jullie allebei te brandmerken. Brandmerk ons alsjeblieft als Uw eigendom?

Je hebt net je vrouw erom horen smeken. Nu wil ik van je horen dat je dat zelf ook wil. Bij het horen van de woorden van Meester Mark en Anna was zijn maag helemaal samengekrompen. Hij had toegekeken hoe ze zich op haar knieen had laten vallen, met haar armen op haar rug gebonden, en met vooruitgestoken borsten.

Het leek wel alsof ze er trots op was om zo tentoongesteld te worden, maar hij wist dat het de halsband was die haar kin zo omhoog duwde, en dat het de manier was waarop haar handen vastgebonden waren die haar dwongen om haar borsten vooruit te duwen. Fred antwoordde niet en keek stilzwijgend en met bange ogen om zich heen.

Maar toen voelde hij de warme adem van Meester Mark tegen zijn oor. Je hebt gezegd dat je alles zal doen om je vrouw te beschermen.

Nu is het zover. Kijk in de lens van de camera en zeg dat je door ons gebrandmerkt wil worden. En dat je Ons bezit wil worden. Dat je Ons de volledige controle over je eigen leven geeft, en ook over dat van je vrouw.

Zijn hele hoofd brandde van schaamte, maar hij wist dat dit zijn lot was. Hij gaf zichzelf over. Hij gaf Hen de volledige controle.

Terwijl de tattoo-kunstenaar op het zachte naakte vel boven zijn gekooide pik aan het werk ging, beschreef Meester Mark het teken dat erop gezet werd. Het waren 3 cirkels. Uit twee van de cirkels kwam rechtsboven een pijl, het standaard symbool voor 'man'. Bovenop de derde cirkel stond een kruisje, het standaard symbool voor 'vrouw'. De pijl van de eerste mannelijke cirkel was dikker dan normaal, en de pijl priemde in het 'vrouwelijke' symbool dat ernaast getekend werd. De pijl van het tweede 'mannelijke' symbool was een 'slappe' pijl die naar beneden kromde.

Toen de tattoo klaar was kwam iemand met een klein brandijzertje het podium op, en Meester Mark legde uit dat Fred nu ook nog gebrandmerkt zou worden met het symbool van de Club: Toen het brandijzer net boven de tattoo tegen Fred's vel gedrukt werd gilde Fred van de pijn, en liepen de tranen over zijn wangen bij het besef dat hij nu voor eeuwig en altijd als onderdanige cuckold gebrandmerkt was.

En je zal voor altijd weten wat ze betekenen. Nu is het de beurt aan je vrouw. Ze moest gaan zitten en vervolgens achterover tegen Meester Mark leunen, waarna ze vrijwillig haar benen spreidde.

Ze kreeg dezelfde tattoo boven haar kutje als Fred, maar haar tattoo werd veel mooier uitgewerkt dan die van haar man. Tegelijkertijd kwam iemand tussen zijn benen staan. Met een Pik die helemaal stijf stond. De man plaatse de eikel van zijn Pik tegen Fred's kontgaatje, waarna de Pik langzaam maar zeker in zijn kontje geperst werd.

Het deed pijn, en de fysieke en emotionele marteling was meer dan hij kon verdragen, maar hij had alle hoop verloren om hier ooit nog aan te kunnen ontsnappen. De tattoo-kunstenaar was bijna een half uur bezig met Anna's tattoo, en die hele tijd zat een Pik in Fred's kontje die hem tergend langzaam neukte. Het was een grote Pik, en het leek wel alsof die Pik hem nog meer bewust maakte van alles wat gebeurd was. Toen de kunstenaar uiteindelijk zei dat hij klaar was met Anna, koos de man die Fred aan het neuken was uitgerekend dat moment om diep in hem klaar te komen.

Deze verkrachting maakte alles compleet. Terwijl zijn kontje werd volgespoten met heet zaad wist Fred en kon hij zelfs voelen hoe zijn hele leven voor altijd veranderd was.

Vervolgens werd Anna gebruikt En ze bleven haar de hele nacht gebruiken. En de hele tijd kwamen mannen naar Fred om te vertellen wat ze met zijn vrouw gedaan hadden.

20 euro sex gratis sex met rijpe vrouwen