Seks lesbis sm opdrachten

seks lesbis sm opdrachten

Als je deze drie opdrachten naar mijn tevredenheid hebt uitgevoerd, is de beloning, dat je in het vervolg geen blinddoek meer om hoeft, als je me bedient. Houdt dus je telefoon in de gaten, want de eerste opdracht komt binnenkort.

Hieronder was het email adres van de dochter van mijn Meesteres opgenomen. Meer vermeldde het sms-berichtje niet. Ik begreep meteen wat My Lady bedoelde. Bij het eerste bezoek aan haar huis, samen met haar moeder die haar heeft uitgelegd wat het inhield Meesteres te zijn, had ik het edelste deel van My Lady niet mogen zien. Ook toen ik door haar was opgeroepen en haar ten dienste had gestaan, was ik bij de delicate opdrachten door haar geblinddoekt.

Ze had me beide keren laten weten, dat ik nog niet voldoende gehoorzaamheid had getoond en dat ik nog niet genoeg krediet had opgebouwd om het meest intieme deel van het lichaam van My Lady te mogen aanschouwen. Dat ik dat recht nu zou kunnen verdienen, met het naar haar tevredenheid uitvoeren van een aantal opdrachten, was opwindend. Van de twee keren, dat ik haar had mogen dienen, wist ik al, dat zij haar lat behoorlijk hoog zou leggen.

Ik zou dus heel goed mijn best moeten doen om haar tevredenheid te krijgen. En dat wilde ik heel graag. Ik moest het ondergaan als ik geblinddoekt werd, maar ik verfoeide de belemmering van zicht. Toch bewonderde ik haar, want zij was een week geleden pas in aanraking gekomen met het fenomeen Meesteres zijn. Het leek echter, ondanks dat ze heel weinig ervaring had als Domina, alsof ze nooit anders had gedaan. Het was, vond ik, haar echt aangeboren. Ze wist vrijwel vanaf het begin, nadat ze een beetje aan het idee was gewend, de juiste toon te hanteren.

Ook haar fantasie was meer dan toereikend voor de behandeling van haar ondergeschikte. Het viel me moeilijk me verder te concentreren op mijn dagelijkse bezigheden. Telkens dwaalden mijn gedachten af naar het sms-bericht. Ik vroeg me elke keer af, wat voor opdrachten ik zou krijgen. Wat wilde ze me laten doen. Hoe kon ik ze volbrengen.

Bij die laatste gedachte kwam ik dan weer met beide benen op de grond. Het had geen zin mezelf af te vragen of ik het zou kunnen. Ik wist immers niet wat ze zou eisen. Bovendien was ik gehouden aan de regels die mij waren opgelegd. Regel vier schreef voor, dat ik alles zou ondergaan wat mijn Meesteres en nu ook My Lady opdroeg of met me deed zonder tegenspraak of andere geluiden. Het was dus een uitgemaakte zaak, dat ik zou moeten uitvoeren wat me werd opgedragen. Mijn telefoon gaf de toon, dat een bericht was binnengekomen.

Even durfde ik het bericht niet te bekijken, maar ik wist, dat ik geen keuze had. Ik opende het berichten gedeelte. Dat maak je voor driekwart vol. Je weet wel waarmee. Dan drink je dat helemaal leeg. Dit is geen opdracht voor een foto, dus wil ik een filmpje ervan, zodat ik ook kan zien dat je het drinkt. Het filmpje wil ik binnen een uur in mijn bezit hebben. Waar haalde ze het idee, mij zo te onderwerpen aan haar wil, vandaan?

Tijdens de nog maar twee keren, dat ik onderdanig aan haar was geweest, had ik ook al moeten drinken, maar dat was niet mijn eigen vocht geweest. Ik dacht na over hoe ik de opdracht moest vervullen. Het gedeelte van het drinken was niet zo moeilijk, maar hoe legde ik het vast? Ik haalde mijn statief uit de kast en schroefde mijn fototoestel erop.

Ik stelde de juiste hoogte en hoek in en keek of ik de goede plek in beeld zou hebben, als ik er straks zou staan. Toen maakte ik mijn fototoestel weer los, want ik had een aanvullend idee gekregen. Ik pakte een groot glas en zette het klaar op het toilet. Toen kleedde ik me helemaal uit. Ik nam mijn fototoestel en stelde het in op bewegende beelden. Het glas zette ik ter hoogte van mijn piemel op een krukje. Ik pakte mijn pikkie beet en trok de voorhuid naar achteren.

Ik richtte de lens op mijn geslacht en begon in het glas te plassen. Toen het driekwart was gevuld stopte ik de opname. De rest van mijn vocht liet ik in het toilet lopen. Eenmaal uitgeplast, droogde ik mijn eikel af met toiletpapier. Na mijn handen te hebben gewassen, schroefde ik het fototoestel weer vast op het statief. Ik nam de positie in op de plek dat de lens van het fototoestel mijn gezicht in beeld zou hebben. Met enige aarzeling zette ik het aan mijn mond.

Ik zette mezelf over de geur die direct mijn neus binnendrong en nam een flinke slok. Toen kantelde ik het glas verder en onder het toeziende oog van mijn camera en ook van My Lady als ze straks zou kijken dronk ik het leeg. Als bewijs, dat het glas leeg was hield ik het even omhoog. Toen stopte ik de opname. Ik zette het glas weg en haalde mijn fototoestel van het statief.

Ik bracht het naar mijn computer. Ik ging nog even terug naar de badkamer en spoelde mijn mond. Daarna haalde ik uit de keuken wat cola en dronk ook dat. Ik keek op de klok en zag dat ik nog twintig minuten over had voor het uur om was. Bij mijn computer sloot ik de camera aan.

Ik kreeg op mijn scherm te zien, dat ik de inhoud van de camera kon oproepen. Ik zocht de twee filmpjes en bracht ze over van de camera naar de pc. Hoe zou het zijn om een lul in haar kutje te voelen? Hoe zou het zijn om geneukt te worden? Ze weet het niet, maar ze zou het zó graag willen weten… Maar voorlopig moet Annabella het hebben van soloseks.

Ze speelt niet eens zo heel vaak met zichzelf: Van haar zou het best wat spannender mogen, maar ze wist nooit hoe. En nu lijkt die spanning er opeens toch te komen, en uit onverwachte hoek.

Sinds ongeveer een jaar mailt ze met Jack, die ze kent van een verhalenwebsite. Hij schreef voor haar een fantasieverhaal waarin ze werd ontmaagd, en ze hebben contact gehouden. Vorige week vertelde ze hem per mail over haar frustratie: Zijn antwoord verraste haar: Er zijn heel veel vrouwen en mannen die op afstand opdrachten krijgen, en die uitvoeren.

Zo kan je experimenteren met seks en andere spannende dingen, en je grenzen verleggen. En na wat mailtjes over en weer, waren ze het snel eens: Jack gaat haar opdrachten geven, op afstand. En zij gaat ze uitvoeren. Het liefst was ze meteen begonnen, maar Jack wilde eerst goede afspraken maken.

Voor Jack is dit ook enorm spannend, en niet omdat hij een jonge vrouw kan laten doen wat hij wil. Voor hem is vooral spannend dat hij Annabella mag helpen om haar grenzen te verleggen. Hij gaat haar laten inzien dat ze veel meer kan en durft dan ze zelf denkt. Want Jack kent haar inmiddels goed genoeg om te weten dat ze behoorlijk verlegen en onzeker is.

En dat is onnodig: Annabella is een leuke jonge vrouw, die aan elke vinger tien jongens kan krijgen. Ze weet het alleen zelf nog niet. Ze ziet zichzelf nog als het lelijke jonge eendje, terwijl ze allang een prachtige zwaan is. En juist daarom heeft Jack direct ‘ja’ gezegd toen ze hem vroeg of hij haar opdrachten wil geven. Hij wil haar laten zien dat ze een leuke en mooie vrouw is. Als ze dat eenmaal inziet, zal ze veel meer durven dan nu. En dan komt de seks vanzelf… Wel moet Jack zorgvuldig te werk gaan: Ervaring heeft ze immers nauwelijks.

Maar uit de uitgebreide checklist ‘sublijst’ die hij haar heeft laten invullen, blijkt dat ze wel heel veel wil proberen. Want ze hebben afgesproken dat Jack uitsluitend op afstand opdrachten geeft. Maar dat is geen probleem: Hij is creatief genoeg. En hij is ervan overtuigd dat hij vanzelf de mogelijkheid krijgt om Annabella tóch seks te laten hebben. Want ze is geen kluizenaar: En vroeg of laat zal er een man zijn met wie ze graag seks wil hebben.

En dan zal Jack hem zéker laten meespelen. Hij heeft zelfs al concrete ideeën over wie dit zal zijn, maar dat hoeft Annabella nu nog niet te weten. Ze komt er vanzelf achter Eerst maar even warmdraaien, en dan steeds een stapje verder. Jack heeft de eerste opdracht zojuist verstuurd, en die heeft nog niks met seks te maken. Nu ze nog weinig gewend is, vindt Annabella deze eerste opdracht waarschijnlijk al spannend genoeg.

Ze ziet het onderwerp eerder dan de afzender, en dat zegt alles: Met trillende vingers opent ze het mailtje, en ze leest: Ja, ze gaat tijdens de lunchpauze meestal naar huis om te eten. Straks ook, en dan moet ze zich dus omkleden. Maar dat gaat natuurlijk opvallen! En wat moet ze dan zeggen als iemand vraagt waarom ze andere kleding aanheeft? Ze kan toch moeilijk zeggen dat het een opdracht is!? Even aarzelt ze, en dan begint ze toch te tikken. Jack zat al op haar mail te wachten, en besluit haar te helpen.

Het is immers wennen, en hij wil haar niet in het diepe gooien voordat ze kan zwemmen. Maar wat je dan zegt, is geheel aan jou. Je hoeft natuurlijk niet te zeggen dat het een opdracht is. Je had het te warm, te koud, te bezweet, er zat een vlek op, etc. Het is nu aan haar om de opdracht uit te voeren.

Aan het einde van die koude februarimiddag fietst ze opgelucht naar huis. Het was erg spannend, maar de reacties vielen mee. Ze had haar blouse met vestje gewisseld voor een wat warmer wollen truitje, en dat zorgde al bij binnenkomst voor verbaasde blikken bij haar directe collega’s. En later op de middag was een andere collega naar haar op zoek, en die zag haar over het hoofd omdat hij zocht naar de kleding die ze ’s morgens droeg.

Dat leverde haar een verbaasde reactie op, waarop ze had geantwoord dat ze het vanmorgen een beetje koud had, en dat ze daarom wat warmers had aangetrokken. Nu ze eraan terugdenkt, realiseert ze zich dat het haar omgeving eigenlijk niet veel uitmaakte, terwijl het haarzelf behoorlijk bezighield.

De spanning zat vooral in haar eigen hoofd. Die is tevreden over hoe ze de opdracht heeft uitgevoerd, en zijn complimentje doet haar goed. Ze kijkt uit naar de volgende opdracht. Nog maar een week geleden had ze dit nooit durven dromen, en nu zit ze er middenin. En waar het eindigt? Ze heeft geen idee, maar ze voelt de spanning door haar lijf razen als ze denkt aan wat Jack beloofde: En je gaat dingen meemaken waarvan je niet wist dat het bestond…” Ze heeft helemaal niemand over dit avontuur verteld – natuurlijk niet.

Want wie had ze in vertrouwen moeten nemen? Ja, misschien haar broer, maar voorlopig toch maar niet. En haar vriendinnen zouden haar niet begrijpen én haar voor gek verklaren, en al helemaal als ze zou vertellen dat ze haar ‘Meester’ alleen via internet kent.

Wat weet ze eigenlijk van hem? Ze weet hoe hij heet, dat hij getrouwd is en kinderen heeft, en dat hij 37 is. Jack had nota bene haar vader kunnen zijn. En ze weet ook dat hij in dezelfde regio woont als zij. Verder weet ze niet zo veel over hem, en toch heeft ze een goed gevoel bij hem. Annabella vertrouwt hem, ook al hebben ze elkaar nog nooit ontmoet. Ze heeft hem per mail over haar gevoelens en verlangens verteld, en hij gaf bruikbare tips. Hij was degene die haar het laatste duwtje gaf om tijdens een korte vakantie te zoenen met een jongen bij wie ze een goed gevoel had.

Ze had zich door diezelfde jongen laten betasten, en dat was heerlijk en spannend geweest. En later had Jack haar ook op het idee gebracht om haar broer in vertrouwen te nemen, en met hem over seks te praten. Dat waren goede gesprekken geweest, waarin ze open en eerlijk over hun verlangens hadden gesproken. Ook hadden zij en haar broer elkaar naakt gezien, en dat was spannend.

..

Seks lesbis sm opdrachten

Sexy prive rotterdam gratis sm

Vrouw zoekt massage live sex film

Toen ik alles aanhad bekeek ik mezelf in de spiegel, het zag er niet vond ik. Het was ongeveer een kwartier fietsen had ik berekend, dus ik ging op tijd weg. Al snel had ik de woning gevonden, ik belde aan, de deur ging open en daar stond die lekkere man voor me, ik moest me inhouden, want begon meteen geil te worden. Kom binnen zei hij en hou je mond, je praat pas als ik het zeg. Oke, daar had ik niet op gerekend, ik wilde honderd uit vragen.

Maar was zo verstandig om nu maar even niets te zeggen. Ga daar in die stoel zitten zei hij. Ik zat en toen begon hij, jij bent dus die slet die mij wil en kan gehoorzamen? Uit de mail heb ik begrepen dat je niet zo goed begrijpt hoe gehoorzaam je moet zijn, dus zal ik je eerst eens wat leren. Hij ging meteen door, ik kon er geen woord tussen krijgen, mocht ook niet dat wist ik maar ik wou graag zo veel vragen.

Doe je jas uit, hoerige slet. Ik trok die uit en ging weer zitten. Ga staan riep hij, heb ik gezegd dat je weer mocht zitten? Ik ging snel weer staan, hij bekeek mij van onder tot boven en zei, doe die sletten broek en bloesje ook maar uit slet zei hij, mooi ben je toch vast niet. Laat maar eens zien wat je voor mij hebt. Ik trok het uit en stond nu in mijn lingerie voor hem. Langzaam kwam hij overeind, keek me streng aan en trok toen zo de bh af en ook mijn slipje ging aan flarden.

Vond hij het toch niet mooi, dacht ik? Hij zei, wat moet een slet met mooie lingerie? Ik wil dat nooit weer zien bij jou, begrepen? Ik knikte, maar dat was niet goed genoeg schijnbaar. Hij gaf me meteen een klap met zijn zweepje op mijn billen en zei, je knikt niet naar je meester, je kijkt nederig en zegt dan, dat zal niet weer gebeuren meester.

We gaan even wat kletsen en dan mag jij pas iets zeggen als ik toestemming geef. Hoe oude ben je slet? Ik zei 26 jaar meneer. Weer fout, ik had moeten zeggen meester, dus mocht ik weer gaan staan en kreeg nu een hele harde klap met het zweepje.

Wacht maar zei hij, tot ik klaar ben met jou, dan ben je zo onderdanig dat je zelfs mijn voeten gaat kussen. Veel kon ik me daar niet bij voorstellen, maar het zou wel. Hij vroeg ook niets meer en ik had nog niet gehoord of ik weer mocht zitten. Op je knieën slet zei hij en kijk niet omhoog naar mij.

Ik ging op mijn knieën en bleef rustig zitten. Hij kwam dichter bij en pakte toen een bos haar van mij vast en trok me naar zijn pik. Zorg dat ik binnen twee minuten klaar ben, stop mijn lul in je mond en zuig en als ik klaar kom slik je alles door, tot de laatste druppel. Ik deed maar weer braaf wat hij zei, wist precies hoe ik het moest doen bij een man, ik ging zuigen, met mijn tong zijn bewerken en ja hoor, hij kwam klaar en ik slikte, dacht even dat ik het niet kon maar ook dat lukte gelukkig.

Hij trok zijn lul terug en zei, ga staan met de rug naar mij toe. Toen voelde ik de zweep over mijn rug gaan, dat deed pijn, ik had het toch goed gedaan? Je hebt een halve minuut te lang werk gehad zei hij, we gaan vaker oefenen, ik wil als je wat ervaring hebt binnen een minuut klaar komen.

Heb je dat begrepen slet? Ja meester, zei ik, ik ga beter mijn best doen. Hij pakte mij nu bij mijn arm en gooide mij op het bed wat in de kamer stond. Mijn handen en ook mijn voeten werden vast gebonden, mijn benen lagen helemaal wijd uit. Hij ging op mijn buik zitten, en zei, luister domme hoer, ik ga je neuken maar wil niet dat jij geniet.

En ik wil ook niet dat je klaar komt. Alleen je meester mag genieten. En zo niet, dan weet je wat er gebeurt. Hij liet zich wat onderuit zakken en beet hard in mijn beide tepels, die daar wel op reageerden. Hij pakte zijn zweep en gaf me een klap op mijn borsten, jij genieten?

Dit was moeilijk dacht ik want ik had juist erg veel zin om met deze lekkere kerel te neuken, waar was ik aan begonnen? Maar ik wou het toch proberen en hield me heel rustig. Hij beet weer hard in mijn tepels en nu reageerden ze gelukkig niet. Zijn hoofd ging wat naar beneden, hij beet nu ook in mijn schaamlippen, en stak zijn tong daarna een eind in mijn kut. Ik dacht stilletjes, niet reageren, het is niet lekker, ik mag niet reageren.

Zo neukte hij mij, terwijl ik heel stil bleef liggen. Hij kwam klaar, stak meteen, zo vlug als hij kon zijn lul weer in mijn mond, slik hem schoon slet, ik hou niet van een natte lul met die gore en vieze sappen van jou er aan.

Ik likte goed en hij was tevreden. Ik werd los gemaakt en ik werd op mijn rug gegooid en opnieuw vastgebonden.

Ik vroeg me elke keer af, wat voor opdrachten ik zou krijgen. Wat wilde ze me laten doen. Hoe kon ik ze volbrengen. Bij die laatste gedachte kwam ik dan weer met beide benen op de grond.

Het had geen zin mezelf af te vragen of ik het zou kunnen. Ik wist immers niet wat ze zou eisen. Bovendien was ik gehouden aan de regels die mij waren opgelegd. Regel vier schreef voor, dat ik alles zou ondergaan wat mijn Meesteres en nu ook My Lady opdroeg of met me deed zonder tegenspraak of andere geluiden.

Het was dus een uitgemaakte zaak, dat ik zou moeten uitvoeren wat me werd opgedragen. Mijn telefoon gaf de toon, dat een bericht was binnengekomen. Even durfde ik het bericht niet te bekijken, maar ik wist, dat ik geen keuze had.

Ik opende het berichten gedeelte. Dat maak je voor driekwart vol. Je weet wel waarmee. Dan drink je dat helemaal leeg. Dit is geen opdracht voor een foto, dus wil ik een filmpje ervan, zodat ik ook kan zien dat je het drinkt.

Het filmpje wil ik binnen een uur in mijn bezit hebben. Waar haalde ze het idee, mij zo te onderwerpen aan haar wil, vandaan? Tijdens de nog maar twee keren, dat ik onderdanig aan haar was geweest, had ik ook al moeten drinken, maar dat was niet mijn eigen vocht geweest. Ik dacht na over hoe ik de opdracht moest vervullen. Het gedeelte van het drinken was niet zo moeilijk, maar hoe legde ik het vast?

Ik haalde mijn statief uit de kast en schroefde mijn fototoestel erop. Ik stelde de juiste hoogte en hoek in en keek of ik de goede plek in beeld zou hebben, als ik er straks zou staan. Toen maakte ik mijn fototoestel weer los, want ik had een aanvullend idee gekregen. Ik pakte een groot glas en zette het klaar op het toilet. Toen kleedde ik me helemaal uit. Ik nam mijn fototoestel en stelde het in op bewegende beelden. Het glas zette ik ter hoogte van mijn piemel op een krukje.

Ik pakte mijn pikkie beet en trok de voorhuid naar achteren. Ik richtte de lens op mijn geslacht en begon in het glas te plassen. Toen het driekwart was gevuld stopte ik de opname. De rest van mijn vocht liet ik in het toilet lopen. Eenmaal uitgeplast, droogde ik mijn eikel af met toiletpapier. Na mijn handen te hebben gewassen, schroefde ik het fototoestel weer vast op het statief. Ik nam de positie in op de plek dat de lens van het fototoestel mijn gezicht in beeld zou hebben.

Met enige aarzeling zette ik het aan mijn mond. Ik zette mezelf over de geur die direct mijn neus binnendrong en nam een flinke slok. Toen kantelde ik het glas verder en onder het toeziende oog van mijn camera en ook van My Lady als ze straks zou kijken dronk ik het leeg. Als bewijs, dat het glas leeg was hield ik het even omhoog. Toen stopte ik de opname.

Ik zette het glas weg en haalde mijn fototoestel van het statief. Ik bracht het naar mijn computer. Ik ging nog even terug naar de badkamer en spoelde mijn mond. Daarna haalde ik uit de keuken wat cola en dronk ook dat.

Ik keek op de klok en zag dat ik nog twintig minuten over had voor het uur om was. Bij mijn computer sloot ik de camera aan. Ik kreeg op mijn scherm te zien, dat ik de inhoud van de camera kon oproepen. Ik zocht de twee filmpjes en bracht ze over van de camera naar de pc. Hierna koppelde ik de camera los van de pc. Ik opende het eerste filmpje en bekeek het resultaat. Ook het tweede filmpje bekeek ik.

Nu alleen nog het laatste gedeelte van de opdracht. Ik opende de mail en stelde een berichtje op:. Geëerde Lady, Hier is het resultaat van de uitgevoerde opdracht. Ik heb twee filmpjes gemaakt, die de uitvoer van Uw taak aan mij weergeven.

Ik heb ze beiden als bijlage aan dit berichtje toegevoegd. Hopelijk bent U tevreden over de wijze waarop ik Uw opdracht heb uitgevoerd. Met eerbiedige en onderdanige groet, Uw slaaf.

Ik plakte de filmpjes als bijlage aan de mail, typte het email adres in en controleerde nog even of alles klopte. Ik keek op de klok en zag dat ik nog vijf minuten over had. Ik drukte op de verzendknop. Mijn hart bonkte in mijn keel. Nu kon ik alleen maar afwachten. Ik was wel zenuwachtig voor de reactie die ik zou krijgen. Al tien minuten nadat ik mijn berichtje had verstuurd, gaf mijn pc het signaal af, dat ik mail had ontvangen.

Ik had drie mailtjes. Ik nam, nog steeds naakt, voor mijn computer plaats. Het eerste mailtje was reclame.

Lesbische BDSM. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op het net vandaag. alle Meesteres Van de Zielen II: Onder Meesteressen Opdrachten. Parmantig big tit slaaf slagroom door meesteres bdsm lesbisch. Hallo, Ik ben een 22 jarig onderdanig relationer.eu heb een aantal geile ervaringen opgedaan. in het echt maar ook door middel van telefonische opdrachten. Lees snel dit heerlijke spannende geile sexverhaal | Een heerlijke opdracht. Nauwelijks was ik op mijn werk of het eerste SMS bericht kwam. Maak naaktfoto's .