Wijd opengesperde kut vingeren onder douche

wijd opengesperde kut vingeren onder douche

Gek genoeg vond ik het niet onaangenaam. Toen hij mijn inmiddels stijve pik uit mijn broek haalde en me begon af te trekken, wond de hele setting me zo op dat ik heerlijk klaar kwam. Sindsdien zijn vele, heerlijke hoogtepunten in sexbioscopen gevolgd. Met mannen, waarbij ook over en weer gepijpt werd, maar ook met koppels, waarbij de vrouw in kwestie mij pijpte en ik haar soms ook mocht neuken.

De geur en het gedempte licht van een sexcinema, de rukkende mannen, ik vind het heerlijk om er te vertoeven. Over mijn bezoeken aan zo'n cinema zou ik vele mooie verhalen kunnen schrijven. Behalve deze 'hobby' bezoek ik heel af en toe ook plaatsen waar 'buitensex'wordt bedreven. Nu ben ik geen homo, maar het mannencontact, een heerlijk stijve lul in mijn mond ga ik niet uit de weg.

Een andere voorliefde op dit gebied is mijn voorkeur voor oudere vrouwen. Waarom kan ik niet verklaren, zijn het de aandoenlijke rimpeltjes in hun gezicht, hun iets uitgezakte lichaam of is het gewoon de kick om sex te hebben met iemand die je moeder zou kunen zijn?

Een vrouw die aan al die eisen voldoet is mijn schoonmoeder, Nel. Ik heb me al dikwijls afgerukt met een neukscene met haar op mijn netvlies. Ook als we op bezoek zijn, probeer ik dikwijls stiekem de wasmand in hun badkamer te doorzoeken op gedragen slipjes en b.

Als ik zo'n broekje vind, prop ik dit in mijn broekzak, ga naar het toilet waar ik mijn stijve pik vlug bevrijd en terwijl ik de heerlijke geur van haar kutvocht en urinedruppeltjes met volle teugen opsnuif, kom ik steeds heerlijk klaar.

Mijn allergrootste wens is om met haar het bed in te duiken. Om haar beeld wat duidelijker te maken, mijn schoonmoeder is 67 jaar, niet al te lang, kort donker haar wat haar een jeugdig uiterlijk geeft, prachtige grote borsten en een mooie volle bilpartij. Na vele jaren fantaseren is mijn wens drie weken terug vervuld Het was een prachtige oktoberochtend toen ik 's ochtends rond een uur of negen uit bed stapte.

Mijn vrouw was naar haar werk en ik zou mijn snipperdag deze dag besteden aan de tuin, die nodig een beurt nodig had. Na het ontbijt en mijn krantje, bladerde ik op mijn gemak nog even door de Pabo-gids, op zoek naar een nieuw lingeriesetje voor mijn vrouw. Plots hoorde ik de voordeur opengaan en even later stapte Nel de kamer binnen. Ze heeft een sleutel van ons huis. Ik legde de bedoeling van mijn vrije dag uit en bood haar koffie aan.

Terwijl ik een kopje haalde, viel haar oog op de Pabo-gids, die nog open lag op het lingeriegedeelte. Ik kwam naast haar zitten en zei dat het inderdaad weer tijd was voor een leuk setje. Trouwens, op mijn leeftijd zou me dat spul ook niet meer staan".

Ze glimlachte wat verlegen en zei nogmaals dat ze te oud was voor die frivole dingen. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei, "zal ik eens kijken wat bij jou zou passen? Naast elkaar gezeten bladerden we door de catalogus en ik wees op een gewaagd setje, met halve bh-cups. Nel bladerde hierop wat verder en plaatste mijn been ongemerkt wat dichter naar haar toe.

De pagina's met de dildo's en vibrators veroorzaakte een blosje op haar wangen. Ik voelde mijn pik iets verstijven en tot mijn verrassing zei ze" nou, het is al lang geleden dat André zijn best nog eens voor me heeft gedaan, dus misschien moet ik wel op zoek naar een alternatief". Ik was verrast dat ze ze open over haar bed ervaring sprak. Het wond me nog meer op. Moest ik hier op ingaan? Heel licht raakten onze benen elkaar en ik voelde de spanning tussen ons nog meer toenemen.

Ze keek me aan met haar lieve glimlach. Een zesde zintuig vertelde me dat de tijd juist was om een hand op haar been te leggen. Ze weerde me tot mijn grote vreugde niet af. Ik streelde ondertussen zachtjes haar been en zag haar borsten wat sneller op en neer gaan.

Ik besloot alles te vertellen: Haar mond viel open van verbazing en ze bloosde nog meer. De sfeer was plotseling erg seksueel geladen en tot mijn vreugde legde haar hand ook op mijn been. Dit was het teken om me naar haar toe te buigen en haar op haar wang te kussen.

Ze draaide haar gezicht zodat onze monden elkaar ontmoeten. Ik voelde haar lippen van elkaar gaan en mijn tong gleed in haar mond. Een verrukkelijke tongkus volgde waarbij ik mijn handen over haar lichaam liet glijden. Hans, je maakt me gek Ik stond op, pakte haar hand en zei slechts "kom..

Ze wist wat er ging volgen. Zonder woorden liepen we de trap op naar mijn slaapkamer. Daar aangekomen kusten we elkaar hevig. Mijn vingers knoopten ondertussen haar blouse los en Nel deed hetzelfde bij mij. Nadat ook de broeken van onze lichamen waren gegleden vleiden we ons in bed, slechts gehuld in mijn boxer en Nel in haar b.

Haar tieten leken nog groter nu en terijl ik de b. Ik kuste en likte deze heerlijke tieten,met mooie, grote donkere tepels. Zachtjes zoog ik erop en ik voelde de tepels verstijven. Mijn rechterhand ging richting haar slipje en ik streelde haar kutje door haar broekje heen. Ik voelde duidelijk vocht. Ze was geil, echt geil! Ik stroopte het slipje van haar volle ronde kont, spreidde haar benen die ze iets optrok en daar lag de hemel voor me: Een streepje haar leidde naar haar volle kutlippen, waar haar clitoris duidelijk zichtbaar was.

Ik rook die heerlijke geur die ik herkende van haar slipjes en op hetmoment dta mijn tong haar natte kut raakte was mijn lul harder dan die ooit geweest wass. Eindelijk mijn heerlijke schoonmoeder naakt. Ik begon ze langzaam te beffen, mijn tong ging traag haar kut binnen en ik proefde haar geil. Ik kwam op haar liggen en we kusten vurig. We wisselden van positie en ik tilde mijn kont op.

Ze vond dat ik er maar van moest genieten en dat deed ik dagelijks. Sinds die dag veranderde er iets in me. Mijn moeder was de enige vrouw met wie ik zo intiem over seks had gesproken en ze leek het ook niet gek of raar te vinden dat ik masturbeerde. Ik begon te fantaseren hoe zij zelf masturbeerde en mijn nieuwsgierigheid naar haar seksleven nam toe. Ik struinde het hele huis af en voor een jongen van 13 houd je niets verborgen. Al snel vond ik in een laatje in haar kledingkast twee kunstpenissen.

De één was lang en smal, de ander een echte forse, zwarte rubberen lul. Beide hadden de tekening van een echte penis incl. Ik bekeek ze zeer aandachtig, stak de rubberen eikels één voor één in mijn mond, zoog erop en vroeg me af of ze de ene gebruikte voor in haar vagina en de ander voor?

Ik legde ze behoedzaam terug en heb me die dag wel drie keer afgetrokken bij het idee hoe zij twee rubberen lullen in haar lichaam steekt. Ik kon niet wachten tot ze de volgende dag eindelijk naar werk was en ik haar twee rubberen minnaars opnieuw kon bekijken.

Ik hield ze langs mijn eigen stijve penis, ze waren allebei langer en de ene ook een stuk dikker. Ik ontdekte het trilmechanisme en stelde me voor hoe zij daar kronkelend op bed beide dildo's in haar lichaam dreef. Bij iedere gelegenheid bezocht ik haar laatje, ook om te kijken of ze misschien anders lagen en dus gebruikt waren en ja, dat was ook zo. Niet iedere dag maar soms lagen ze duidelijk anders dan hoe ik ze de vorige dag had achtergelaten.

Ik realiseerde hoe enorm groot haar vagina moest zijn wilde ze die grote dildo kunnen verzwelgen. Na mijn allereerste ontdekking van haar dildo's heb ik uiteraard verder gezocht naar bewijzen uit haar seksleven. Niets gevonden tot uiteindelijk op de meest logische plaats: Op de bovenste plank een rij met boeken die nadere bestudering behoefde.

Titels als "Geschoren Schaamte", "Ongekuiste versies", "Dromen van de Daad" en "Xaviera's intieme kring" lieten weinig te raden over. Ik wilde alles lezen wat mijn moeder gelezen had en zo las ik hoe vrouwen fantaseerden om door een hond geneukt te worden, hoe zij er genoegen in schapen om over een man heen te plassen of elkaar met voorbinddildo's in anus en vagina te nemen.

In de verhalen kwamen ook moeders voor die uitgebreid en schaamteloos hun "soppende vleesgrot masseerden als de kinderen toekeken en zij wild spartelend het schuim uit haar opengesperde neuktunnel perste". Vooral de verhalen over incest en moederseks hadden mijn warme belangstelling. Zou mijn moeder seks met me willen? Ik wel met haar maar daarop aansturen dat durfde ik niet. Wel ging ik ook haar slipjes gebruiken.

Uit de wasmand, snuiven of je nog de weëe kutlucht rook, sabbelen op het kruisje en het broekje om mijn harde jongenspik heen trekken om er mijn zaad in te ejaculeren.

Ach, twee vriendjes van mij deden dat ook dus dat kon geen kwaad. Twee jaar lang hield ik me bezig met haar dildo's, haar boeken en haar ondergoed voordat ik op mijn 16e voor het eerst haar dildo's ook bij mezelf ging gebruiken. Eerst de smalle, die kon ik zonder erg veel moeite in mijn anus krijgen. Later de dikke die met veel glijmiddel olijfolie en draaien en wringen maar een paar centimeter bij me naar binnen kwam.

Maar oefening baart kunst en na een paar maanden had ik mijn kringspier zover opgerekt dat ik haar dildo vrijwel geheel kon hebben. Favoriet was om dan voor een spiegel op mijn hurken te gaan zitten en haar dildo in te brengen, achterover leunen en het uiteinde van de dildo tussen mijn hielen vastklemmen en dan op en neer stoten met mijn heupen. Zo zag ik in de spiegel hoe de trillende, zoemende dildo van mijn moeder in mijn kontgat op en neer bewoog.

Wie zichzelf op deze manier wil verwennen kan veel beter een butt plug kopen maar die had ik nog niet in die tijd en het idee dat juist deze dildo ook in de kut van mijn moeder had gesopt gaf het geheel een extra dimensie.

We waren nu dildo-zwagers. In die tijd ging ik ook steeds vaker haar onderbroekjes dragen en als ik alleen thuis was, showde ik mezelf in haar broekjes voor haar spiegel. Vaak ging ik dan, met haar slipje nog aan, op de WC zitten om mijn plas in haar broekje te laten lopen en daarna mijn sperma in het doorweekte slipje te spuiten. Uiteraard waste ik haar broekjes weer voordat ik ze teruglegde maar het natplassen en volspuiten van haar broekjes gaf me veel voldoening.

Hetzelfde gold voor haar panty's. Als ik daarin klaarkwam, hechtte het sperma zich aan de binnenkant van de stof en kroop in al die honderden gaatjes waardoor er zich een egale, enorme spermavlek aftekende.

Rond die leeftijd of iets eerder mocht ik ook mijn eigen ondergoed gaan kopen. Ik kocht alleen super getailleerde slips waarin mijn geslachtsdelen overdreven goed uitkwamen. Het was pril exhibitionisme om met een ferme ochtenderectie in zo'n strak broekje door de gang te lopen als ik wist haar tegen te zullen komen. Soms stond het boordelastiek zelfs van mijn buik af zo'n harde erectie had ik dan.

Ik vond het super als ik merkte dat ze dit zag. Later kocht ik vooral lichtblauwe slips. Ik bevochtigde de plek waar mijn eikel zat dan met een beetje water zodat de natte plek zich op de lichtblauwe stof duidelijk aftekende beter dan op wit of zwart. Dan snel mijn penis stijf maken en het broekje aantrekken en paraderen maar. Zo leek het alsof er al een flinke hoeveelheid voorvocht uit mijn stijve eikel was gevloeid en ik vond het super als ze daarnaar keek.

Op mijn 18e had ik voor het eerst de geweldige ervaring van wat ik maar noem het "automatische orgasme". En dat dan ook nog eens met gebruik van háár kunstpenis. Ik kon haar dikste dildo inmiddels makkelijk tot het uiteinde in mijn anus laten verdwijnen, zo diep dat het een heerlijk gevoel gaf en ik met het steeds harder op en neer neuken met haar dildo plotseling een krampend gevoel ervaarde.

Diep in mijn buik trok iets samen en het gaf het gevoel van een orgasme. Ik bleef maar persen en draaien en in extase kwam ik klaar en gutste het sperma uit mijn penis zonder dat ik die maar had aangeraakt! Ik schrok er wel een beetje van en pas jaren later leerde ik dat als een man zijn prostaat heftig stimuleert dat kan leiden tot een spontane zaadlozing, je drukt als het ware je eigen sperma naar buiten. Het was geweldig om dit te ervaren met mijn moeders dildo! Mijn exhibitionistische gevoelens en mijn geilheid op haar moest er natuurlijk eens of ooit toe leiden dat ik met opzet liet betrappen als ik masturbeerde.

En dat gebeurde ook. Ik was 19 toen. Ik wist dat ze die middag pas laat thuis zou komen en dan naar mijn kamer zou komen om te zien of ik er was. Ik had alles voorbereid. Mijn pik en ballen kaalgeschoren, mijn testikels strak afgebonden met een elastiek en een kaars voor tussen mijn billen.

De radio aan zodat ik net kon doen alsof ik haar niet aan had horen komen. De spanning was groot toen ik zo op bed lag, benen wijd, billen van elkaar, de kaars uit mijn anus stekend en goed zichtbaar onder mijn bijna paars aangelopen kloten.

Met gesloten ogen lag ik zo aan mijn harde pik te trekken en de kaars vast te houden toen ik haar aan hoorde komen. De deur ging open, ik haalde de kaars op en neer en bleef mezelf aftrekken. Ze keek recht in mijn kruis. Het pikkie dat zij jaren geleden talloze malen had afgetrokken kon ze nu in volle omvang aanschouwen, net zo kaal als toen maar hard, groot en stijf.

Ik deed of ik haar niet had gehoord en niet zag en keek naar haar door mijn wimpers. Daar stond ze in de deuropening met verbaasde blik en open mond. Langzaam de kaars eruit zodat mijn afgesnoerde kloten meebewogen en dan diep er weer in.

Het zal nog geen 5 seconden hebben geduurd voordat ze luidkeels "Sorry" zei en ik me zogenaamd doodschrok. Benen naar beneden en haar verschrikt aankeek.

De kaars stak nog half uit mijn kont toen ze haar blik nog 1 maal op mijn geschoren piemel richtte. Ze zei weer "Sorry" en deed de deur dicht. Wat een sensatie was dat! We hebben er nooit over gesproken, dat durfde ze kennelijk niet maar het voorval zal ik nooit vergeten.

Op basis van dit waargebeurde voorval ontwikkelde ik een fantasie die ik nog steeds koester en vaak laat herleven als ik masturbeer.

Het volgende fragment is dus niet waar gebeurd. Ik fantaseer dat mijn moeder mij bij zich roept. Ze zit in de woonkamer met een mij onbekende man van ca. Hij stelt zich voor als Paul. Mijn moeder opent het gesprek: Ze zag dat ik nadacht. Heb je ook met andere mannen geneukt?

Dat was niet zo dus kon ik ook direct ontkennen. Dat begreep ik ook: Ik knikte weer want ik kon me dat goed voorstellen: We zwegen en ze ging door: Ik begreep dat ze niet wilde dat haar zoon op een ranzige achterbank van een auto geneukt werd door een onbekende man.

Ze keek me aan en zei: Ze keek naar Paul en die nam het over: En of ze het over een broodje kaas had: Hij is dus AIDS-vrij dus het kan ook zonder condoom". Wow, ze wilde dat ik me zelfs zonder condoom liet neuken. Paul lachte wat verlegen, hij was wel knap. De hele situatie maakte me geil, vooral om gewoon "ja" te zeggen en daarmee aan mijn moeder aan te geven dat ik een geil joch ben dus voordat ik het wist zei ik ook "Ja, OK".

Nu was ik stomverbaasd. Ik had gedacht misschien ooit een keer op mijn kamer of zo en zeker zonder dat mijn moeder erbij aanwezig was! Spontaan voelde ik mijn penis groeien in mijn slip. Mijn moeder zou toe gaan kijken hoe ik geneukt werd?

. Sexy blond meisje vingert onder de douche. Bij Kagney kan je 2 geile babes. Harig tienertje pist onder de douche. Kleine Veronica spuit de badkamer schoon met haar kutje. Exotisch gratissexsfilm wijd opengesperde kut · neuken in de. Kutjes, piemels en billen werden in de bosjes of op zolder zorgvuldig onderzocht en zij wild spartelend het schuim uit haar opengesperde neuktunnel perste". mijn anus stekend en goed zichtbaar onder mijn bijna paars aangelopen kloten. De deur ging open, ik haalde de kaars op en neer en bleef mezelf aftrekken. Na het voeten likken en kut beffen laat hij zich pijpen en neukt haar. De directrice Laat haar kut ; Welke vrouw wil neuken vingeren onder douche; PRIVE CONTACT PIJPENDE MILF sex date breda wijd opengesperde kut · sexcontact . SEX DATE GRONINGEN KUTJE WRIJVEN

: Wijd opengesperde kut vingeren onder douche

Escort ontvangst standjes 69 129
Jong oud sex sexplekken nederland Met beide wijs- en middelvingers trekt ze haar enorme schaamlippen zo ver van elkaar dat ik diep in haar roze gat kijk. We hebben elkaars lichaam onder de douche gewassen, gestreeld, gelikt en gekust. Ze draaide haar gezicht zodat onze monden elkaar ontmoeten. Met wijd opengesperde mond liet ik mij in mijn gezicht zeiken en alles wat ik te pakken kon krijgen, slikte ik door. Weer tot mijn zinnen gekomen zag ik dat Nel mijn pik liefdevol aflikte.
Wijd opengesperde kut vingeren onder douche 425
Gratis shemale gangbang in limburg 194

Oud likt jong vrouw zoekt slaaf

IK ZOEK EEN GEILE VROUW UTRECHT EROTIC MASSAGE