Huisbaas sex kut dicht naaien

huisbaas sex kut dicht naaien

De meiden probeerden nog met hun spieren de druk op de anaalhaak te verminderen, maar dat lukte niet al te lang en al snel hingen zij met een groot deel van hun gewicht aan die haken. Mart bekeek zijn werk nog eens goed en deed dan het licht uit Het was de hoogste tijd om het bezoek op te gaan vangen.

Beneden schonk Mart zich nog een borrel in en hij had die maar net achterover geslagen of de deurbel ging. Mart stond op uit zijn stoel en opende de deur. Wat hij zag voldeed volledig aan zijn verwachtingen. Een vrouw van midden 40, die duidelijk een hoop poeha had en zich heel wat voelde in haar mantelpakje met keurig bijbehorende tas en pumps.

Zij had mij gevraagd u vast binnen te laten” begroette Mart haar vriendelijk. Eva’s moeder rook gelijk de alcohollucht en de afkeuring voor dat manspersoon voor haar neus was duidelijk van haar gezicht te lezen. De afkeurende blik was Mart niet ontgaan, maar hij bleef nog even in zijn rol. Hij liep natuurlijk langs de kamer van Eva en nam de trap naar de zolder. Pal voor de deur stapte hij opzij en maakte plaats om haar voor te laten gaan.

Het laatste galante gebaar van Mart was dat hij de deur voor haar opende. Op het moment dat de deur open ging gaf hij haar een duw in de rug waardoor zij 2 passen de donkere kamer in schoot.

Bij de deur bediende Mart een schakelaar en twee spots flitsten aan, die beiden op een opengesperde kut gericht stonden. Eerst viel haar mond wijd open van verbazing over de situatie waarin zij terecht was gekomen en net op het moment dat zij in één van de twee tentoongestelde naakte meiden haar eigen dochter Eva herkende werden haar armen op haar rug gedraaid en snel en vakkundig net boven de ellebogen samen gesnoerd met een riem. Natuurlijk had dit tot gevolg dat zij het op een gillen zette, maar daar wist Mart wel raad mee.

Hij pakte haar bij haar nek en duwde haar richting de kut van Eva. Intussen werkten haar hersens op volle toeren over hoe haar moeder hier zo op zolder verzeild was geraakt en nu duidelijk ook in de macht van Mart was. Na een paar minuten haar zo tegen de kut van haar dochter gedrukt te hebben trok Mart haar weer naar achter. Gelijk begon zij weer met vuurspuwende ogen te schreeuwen tegen Mart, maar die dempte dit nu met een gag, die hij strak op haar achterhoofd aansnoerde.

Het was tijd om verder te gaan met zijn plannen en hij liet via een katrol nog een touw zakken, dat hij vast haakte aan de riem om haar armen. Hij trok het touw strak en de arme vrouw werd hierdoor voorover gedrukt en moest op haar tenen staan om te voorkomen dat haar armen uit de kom werden gedraaid.

Mart maakte van de gelegenheid gebruik om haar rok los te maken, die soepel langs haar benen omlaag gleed en op een hoopje rond haar voeten bleef liggen. Dan was haar panty aan de beurt en die trok hij gelijk met de toch wel redelijk modieuze slip in één ruk tot onder haar knieën. Vervolgens trok hij het jasje over haar schouders en met een ruk trok hij haar chique blouse open. Een bij de slip passende bh kwam tevoorschijn, die goed gevuld leek te zijn.

Met een mes sneed hij de bh tussen de cups door en daar vielen haar tieten vrij voor zijn ogen. Het was zeker een cup D die daar hing, met een stel grote knoppen er op.

Mart liet nog twee touwen zakken en maakte in het uiteinde een lus die hij om elke tiet apart vast trok. De tieten stonden nu strak afgespannen en Mart kon nu het andere touw losmaken.

Hij liet haar armen wel op haar rug, maar nu kon hij haar aan haar tieten omhoog trekken en op haar tenen laten staan. Daar stond ze dan met haar tieten afgebonden rechtop. Mart stroopte de rest van haar rok en panty van haar benen en zette dan haar enkels vast aan ogen in de vloer. Hierdoor kwam er nog meer kracht op haar tieten te staan en het gejammer van de vrouw was duidelijk door haar gag te horen. Zij kon nu toch geen kant meer op, dus maakte Mart de riem rond haar ellebogen los en trok dan de rest van haar kleding langs haar armen.

Met polsboeien werden haar armen nu vastgemaakt aan dezelfde touwen waar haar tieten mee vast zaten en dan was zij zover klaar. Mart liep weer naar de deur en schakelde een derde spot in, die haar vol in het licht zette. Haar ogen spoten vuur, maar meer dan dat kon zij er niet tegen inbrengen wat Mart met haar deed.

Na een tijdje vond hij het wel genoeg en met een harde pik liep hij op de vrouw af. Hij ging achter haar staan, spoot glijmiddel op haar ster en wreef dat er even in om dan zonder verdere voorbereiding de maagdelijke kont van de vrouw open te boren. De vrouw verkrampte van pijn en haar gil was duidelijk te horen door de gag.

Eva en Emma konden niet direct zien wat er gebeurde, maar het was niet moeilijk te raden aan de bewegingen dat Mart haar hard en diep in haar kont aan het neuken was. Na een tijdje vond hij ook dat genoeg en trok zich uit de kont van de vrouw terug. Hij vierde de touwen aan haar tieten en dwong haar voorover.

De gag maakte hij los en net op het moment dat de vrouw diep adem wilde halen en even haar mond opende propte hij zijn besmeurde pik in haar mond. Aan de touwen rond haar tieten hield hij haar vast en drukte hij zijn pik door haar keel in. Hij voelde de vrouw kokhalzen, maar liet zijn pik er even zitten voor hij hem wat terug trok. De vrouw reageerde totaal niet. De eerste overwinning was binnen voor Mart. Ze was hem nu aan het pijpen.

Toch stootte Mart zijn pik weer haar keel in. Alles beter dan die pik in haar keel dacht ze. Mart was al een tijdje weer niet gekomen, dus na de strakke kont en het pijpwerk van ma duurde het niet lang meer voor hij zijn volle lading in haar keel spoot. Hij kneep gelijk haar neus dicht en de vrouw kon nu niet anders dan slikken. Net op het moment dat Mart zijn pik uit haar mond haalde kwam er geluid uit de tas van de vrouw.

Mart liep naar de tas toe en graaide er de telefoon uit. Waarom zij zo in paniek was merkte Mart toen hij het bericht opende. Kus Leo ‘ “Zo, die bekakte hoer laat zich door haar vriendje neuken als papa weg is om centjes te verdienen, dat komt mooi uit.

Je wilt vast niet dat je man dit te weten gaat komen. De arme vrouw was nu helemaal gebroken, deze man had haar in haar macht begreep ze nu wel en aan Eva en Emma, die zij intussen ook had herkend zag zij wel dat dit niet veel goeds in zou gaan houden. Mart intussen was druk bezig met de touwen en de katrollen en de vrouw, waarvan hij intussen in haar tas had gezien dat zij Marlies heet kwam vlak op de vloer te liggen pal onder de kut van Eva en Emma werd zo verplaatst dat ook zij met haar kut boven het gezicht van Marlies hing.

Nu was het voor Mart een kwestie van Eva en Emma dwingen om te drinken en op het onvermijdelijke resultaat wachten. Nadat hij beide meiden twee liter water had laten drinken vond hij het genoeg en ging hij beneden even een pilsje halen voor zichzelf.

Weer boven zette hij een kaakklem in de mond van Marlies, zodat zij gedwongen was haar mond open te houden en zette hij haar hoofd met blokken zo vast dat zij ook niet weg kon draaien.

Nu was het wachten op wat komen ging en Mart ging rustig in een stoel zijn biertje drinken nadat hij zich ook helemaal had uitgekleed. Emma was de eerste die haar blaas niet meer kon bedwingen en met een snikkend “sorry” liet zij haar pis stromen. Het liep recht uit haar kut tussen haar benen door en kletterde daar op het gezicht van Marlies.

Alia pakt zonder nadenken de penis in haar mond en begint te zuigen en te likken. Francisca merkt nu wat er gebeurt, ziet dat Peter hier heel veel plezier aan beleeft, en als Alia even later de penis loslaat om adem te halen, duwt ze het meisje weg en zegt "laat mij het maar verder doen. Alia kijkt wat haar moeder aan het doen is met zich zelf, en doet haar na.

Ze wrijft als een gek over haar kutje, en komt al gauw tot een soort hoogtepunt, dat haar echter alleen nog maar heter maakt. Op dat moment begint Peter te spuiten, wat Francisca overvalt, maar ze laat het ding niet los, omdat ze tegelijkertijd denkt dat dit makkelijker is dan het steeds opruimen. Bovendien merkt ze dat de spuitende en kloppende lul in haar mond bijzonder opwindend en lekker is.

Even later slikt ze een flinke lading sperma door. Buiten adem richt ze zich weer op. Zelf heeft ze nog geen hoogtepunt bereikt, ze heeft zich te veel moeten inspannen om de jongen te helpen. Nu echter staat ze op, wankelt naar het bed, gaat liggen, trekt haar jurk omhoog, doet haar broek opzij, en begint zich heftig te vingeren. Peter staat op en kijkt wat ze aan het doen is, Alia is druk met zichzelf bezig op een stoel en ziet niet wat er gebeurt.

Nu is Francisca in alle staten, ze geniet luidruchtig, duwt haar onderlijf naar boven tegen de likkende mond, en komt even later schreeuwend klaar. Alia is opgehouden met haar eigen bezigheden en komt kijken. Als ze ziet hoe haar moeder ligt te genieten, doet ze snel haar broek uit, gaat naast haar moeder op het bed en begint zich over haar kut te wrijven.

Peter bekijkt het even, begrijpt wat nu van hem wordt verlangd, buigt zich over zijn zuster en begint haar ook te likken en te zuigen. Alia, die zwaar behaard is, evenals trouwens Francisca, is erg nat, al het vocht uit haar kut heeft zich door haar schaamhaar verspreid. Alia komt even later ook schreeuwend klaar, en daarna bekijken de twee vrouwen de rechtopstaande penis van Peter.

Om hem kleiner te maken zal dit niet helpen, denkt Alia, die nu weer verlangen in haar onderlijf voelt. Ze voelt met haar vinger onderin haar kutje, en ineens bedenkt ze dat als haar vinger daarin kan, dat die pik van Peter er ook in kan. Peter ligt ondertussen op zijn rug met zijn pik omhoog, met de hand van Francisca er omheen.

Alia knielt boven hem, en Francisca die nu instinctief voelt wat het meisje wil, duwt de penis van de jongen tegen het vochtige kutje aan. Alia laat zich op het ding zakken, Peter voelt de vochtige binnenkant van de kut van zijn zuster, die prompt begint te bewegen en langzaam zakt het ding verder bij haar binnen. Even voelt Alia een vreemde maar lekkere pijn, en dan is het alleen nog maar genot. Francisca laat de penis los, die nu helemaal naar binnen gaat, en bekijkt met stijgende lusten de twee neukers die zich geheel uitleven.

Alia voelt het lange warme ding in haar lichaam, en dat is zo lekker dat ze er gek van wordt. Opeens begint het ding in haar te kloppen, en ze weet helemaal niet meer wat er nu gebeurt. Ze is ondertussen zo gek dat ze klaar komt, en half over haar broer heen valt, die echter nu zelf aan zijn hoogtepunt is en zijn lading in haar spuit. Dit is zo'n lekker gevoel dat Alia weer klaarkomt. Alia rolt van haar broer af op de grond.

Francisca die nu toch ook wel heel heet is geworden, en eigenlijk wel wil wat Alia net heeft gedaan, ziet dat Peter een heel klein pikkie heeft gekregen. Peter is niet meer aanspreekbaar, en als ze voorzichtig de penis aanraakt duwt hij haar hand weg. Francisca denkt dat eigenlijk ook, ze ziet het allemaal nog als een soort medicijn, maar heeft vaagjes het idee dat ze vroeger met haar man ook iets dergelijks toe moest laten.

Ze verwondert zich wel, want toen had ze alleen maar weerzin, en nu vindt ze het heel lekker. Ze staat op, en gaat naar buiten om een emmer water te halen. Terug gekomen roept ze dat ze zich allemaal moeten wassen. Naakt staan de drie zich even later rondom de emmer het onderlijf te wassen, elkaar verlegen aankijkend, vooral broer en zus, die voor het eerst van hun leven hebben geneukt.

Maar ze is dat ook nooit gewend, dus echt een probleem vindt ze het niet Verdere ervaringen Hun belevenis was geen aanleiding voor schuldgevoel of iets dergelijks. Dat het niet hoorde, of dat je zoiets niet doet, of dat het intiem was, het zijn gedachten die ze niet hebben, en ook niet kunnen hebben. Het leven gaat gewoon weer verder. Aan het einde van een namiddag staat opeens de jonge schoolmeester voor de deur.

Belangstellend bekijkt hij hoe de drie daar leven. Hij bekijkt Francisca en bedenkt dat het een mooie vrouw is, rijp en gevuld, terwijl die dochter er ook mag wezen. Met zijn allen zitten ze om de houten tafel in de keuken, en Alia loopt heen en weer met glazen wijn. De wijn had Jan meegenomen. Jan informeert naar hun vorige leven in de stad. Geen van allen weten ze er veel meer over te vertellen. Francisca zegt lachend "we zijn hier zo vrij en het is hier zo fijn, we zijn alle ellende allang vergeten".

Als Jan nader vraagt wat voor ellende wordt hem de huisbaas en de fabriek uitgetekend. We hebben het heel druk, en 's avonds gaan we vroeg naar bed, we hebben onze slaap hard nodig".

Na een paar glazen wijn moet Jan pissen, en Peter wijst hem de weg naar de bosrand. Jan, hoewel beter behuisd, vindt dat niet gek, maar vertelt Peter wel dat hij zelf een WC heeft. Peter wil precies weten wat dat is, en als het is uitgelegd zegt hij dat dat voor de vrouwen wel makkelijker zal zijn, want zijn moeder klaagt altijd dat als het koud is, dat haar billen dan zo koud worden. Jan stelt zich de situatie voor, en hoopt dat Francisca ook nodig moet, maar die laat zich niet zien.

Als de beide mannen hebben geplast, wandelen ze nog wat rond, en Jan bewondert Peters tuinwerk. Als ze net op het punt staan naar binnen te gaan, komt Alia naar buiten en loopt naar de bosrand. De beide anderen staan vlak in de buurt, maar voor haar is er niets ongewoons aan, dat ze haar jurk optilt, haar broek laat zakken en hurkt om haar behoefte te doen. Jan, die er maar een paar meter vanaf staat, kijkt gefascineerd toe.

Omdat Alia haar benen een klein beetje uit elkaar houdt, heeft hij een goed uitzicht op haar behoorlijk harige kutje. En als daar dan nog een flinke plas uitvloeit, wordt in zijn broek een harde bobbel zichtbaar. Jan is duidelijk zeer opgewonden. Alia die niet op hen let, merkt het niet, maar Peter ziet het wel. Die kijkt hem niet begrijpend aan.

Bij wat de jongen net heeft gezegd, stelt hij zich iets voor, dat hem redelijk onmogelijk lijkt. Een paar dagen geleden heeft Alia het met haar lijf gedaan, dat was nog beter, en daarna kan ik weer een paar dagen vooruit. Je kan niet met zo'n ding in je broek lopen, dan kun je niet werken, " zegt de jongen onschuldig. Alia is juist naar binnen gegaan, en de beide mannen gaan naar binnen, waar Francisca in het slaapgedeelte van Peter bezig is de boel wat schoon te maken, en Alia de wijnglazen schoonmaakt.

Peter gaat naar haar toe. Jan gaat op de bank zitten, en Alia tegenover hem. Jan krijgt een kleur, maar doet inderdaad zijn broek uit, denkend in wat voor gesticht hij nu terecht is gekomen. Als hij met opgerichte paal op de bank zit, leunend tegen de tafelrand, pakt Alia zonder veel complimenten zijn paal en begint hem af te trekken.

Peter kijkt belangstellend toe. Jan begint al snel veel plezier in de situatie te krijgen, maar vraagt zich even af waar de moeder is. Francisca komt even later binnen, ziet wat er gebeurt, en komt naderbij. Jan schrikt, en denkt dat het nu wel zal zijn afgelopen. Alia stopt met de penis, wijst naar de hoek en Jan staat op en gaat op het bed liggen.

De anderen komen naast hem zitten, en Alia buigt zich over hem heen. Francisca echter duwt haar opzij, zegt "wacht even", en begint aan zijn broek te sjorren. Even later is zijn onderlichaam naakt, en staat het ding rechtop in een flinke bos haar. Alia buigt zich nu over de penis, trekt het vel achteruit en neem de eikel in haar mond, zoals ze bij Peter had gedaan.

Jan is nu goed op dreef, kreunt van genot en Peter en Francisca kijken hitsig toe. Niet lang daarna voelt Alia hoe de penis begint te schokken en ze slikt haastig al het zaad door. Jan ligt glazig te kijken. Maar toen ze hem in haar gaatje stopte was ik helemaal van de kaart.

Bij de gedachte die nu in hem opkomt wordt zijn pik meteen weer hard. Jan kijkt Alia aan: Francisca, die zich herinnert hoe ze vorige keer, toen Alia Peter had geholpen, tekort was gekomen, buigt zich naar voren. Ze trekt haar jurk over haar hoofd, haar broek van haar benen, en knielt boven de man.. Jan houdt zijn adem in, hij ziet het warme lichaam met de behaarde kut boven zich, en voelt hoe ze voorzichtig met haar schaamlippen zijn penis pakt.

Alia brengt zijn penis voor de vochtige opening, en Francisca laat zich op de harde penis zakken. Het harde, gladde ding glijdt naar binnen, Francisca wordt helemaal wild van dat gevoel, dat ding in haar, en begint heen en weer te bewegen.

Jan is al gauw helemaal overdonderd van de gevoelens die hem bezig houden. Met Francisca is het al niet beter, en als Jan al gauw begint te spuiten, is ze helemaal van de kaart. Ze komt klaar als een locomotief, en als ze van de man afglijdt, en naast hem gaat liggen, zien de anderen dat haar kut vol met sperma zit. Niet dat Alia en Peter weten dat het zaad is. Maar ze zien het witte spul, en weten ook nog wel dat dat uit die penis komt, en voor dat lekkere gevoel zorgt. Bij Peter als het er uit komt, en bij Alia als het erin komt.

En bij Francisca ook. Ze ligt nog heerlijk na te genieten van de fantastische beurt die ze heeft gehad. Ze kijkt naar Jan naast haar. Jan besluit dat hij hier toch eens wat voorlichting moet gaan geven. Maar vandaag wordt het te laat, dus ik kom later een keer terug om te vertellen wat er te weten valt over wat we nu hebben gedaan.

Hij heeft de anderen achter gelaten, terwijl Peter druk bezig is Alia een beurt te geven, en Francisca ijverig met haar vinger zichzelf zit te bevredigen. Hoofdschuddend, en al weer opgewonden is hij naar huis gelopen. Hoewel hij wist, of in ieder geval sterk vermoedde, dat zijn vrouw, Natasja wel interesse had voor wat vertier op sexueel gebied, had hij toch niet het lef om haar rechtstreeks met buitenechtelijk verkeer te confronteren.

Hij hield zijn mond dicht over wat er was gebeurd. Natasja was een knappe, donkere vrouw, gekleed volgens de in het dorp geldende normen, hoewel dat haar prachtige figuur en de volle borsten nauwelijks kon verhullen. Natasja was zeker in staat een kind te krijgen, maar Jan was gebleken niet vruchtbaar te zijn. Hij had zo'n duister vermoeden, dat Natasja best eens via een ander zou willen proberen om zwanger te worden, maar het was nooit zelfs maar vaagjes aan de orde gekomen.

Met schrik realiseerde hij zich, dat als ze dat echt wilde, ze zich nergens door geremd zou voelen als ze te horen kreeg wat hij, Jan, met die twee vrouwen in het bos had gedaan. Vaag dacht hij aan Peter, die zijn vrouw een beurt gaf, en op datzelfde moment drong tot hem door dat er makkelijk iets fout kon zijn gegaan.

Hij zelf zou geen van die twee zwanger hebben kunnen maken, maar die zus zou makkelijk door haar broer bevrucht kunnen zijn. Hij begreep dat hij hen snel iets moest gaan vertellen! Meteen de volgende dag ging hij naar het huisje, en vond ze allemaal aan tafel.

Jan vertelde in eenvoudige bewoordingen waarom mannen en vrouwen verschillend waren: Vrouwen maken voor dat doel iedere maand een eitje, en mannen hebben een heleboel zaad om dat eitje te bevruchten. Gebeurt dat niet dan wordt het eitje gewoon verwijderd, dat is de menstruatie, gebeurt het wel, dan is de vrouw zwanger, en stopt de menstruatie voor een poosje.

En wat zij hadden gedaan, zijn de handelingen om die bevruchting te bereiken. Het lijkt gek, maar behalve die bevruchting is het ook het fijnste wat mannen en vrouwen met elkaar kunnen doen. Na dit verhaal is het zeker vijf minuten doodstil. Francisca heeft het snel door: Maar dat zaad komt alleen uit de pik van de man, als hij klaar komt, en dan nog moet het binnen een bepaalde periode vallen, als het ei rijp is.

De drie kijken elkaar aan. Wat nu, als het echt zo is. Een klein kind is het laatste waar ze op rekenen, het leven is moeilijk genoeg zonder baby's. Ze kijken heel sip, en Alia barst bijna in huilen uit. Jan zegt tegen haar: Maar weet je wat, jullie moeten naar een dokter gaan, en als ze zwanger is, moet het weggehaald. Ik ben nooit bij een dokter geweest". Jan en Natasja wel, want een dokter uit de nabijgelegen stad heeft hen begeleid in hun pogingen een kind te krijgen. Jan zegt dat hij Natasja zal vragen met hen naar de dokter te gaan, maar vraagt hen dringend niets te vertellen van zijn seks met Francisca.

Beide vrouwen lachen hem uit, maar beloven niets te zeggen. Ze spreken af dat Francisca zelf Natasja zal benaderen, die vraagt dan toch advies aan Jan en die zal haar verder overtuigen.

Maar het loopt veel makkelijker dan ze denken. Natasja vermoedt niets, of laat in ieder geval niets merken, en een week later zijn beide vrouwen aan de pil. Zwanger was Alia niet, en dat kon ook niet had de dokter uitgelegd, want Alia was in haar onvruchtbare periode geweest tijdens de seks. Natasja had het geld voor de dokter en de pillen voorgeschoten, hoe ze het terug moest betalen was Francisca niet duidelijk, maar dit was beter dan kindjes maken, had Natasja gezegd. Met wie die seks was geweest, had Natasja niet gevraagd, ze dacht eigenlijk aan een vriendje.

Thuis vertelt ze het hele verhaal in geuren en kleuren. Ze vraagt Jan of hij soms weet wie het vriendje van Alia is, en Jan besluit de gelegenheid te grijpen om Natasja in te lichten, althans gedeeltelijk. Jan vertelt van de stijve penis, en dat de vrouwen hadden gedacht dat het iets ergs was. Dat Francisca per ongeluk had ontdekt dat als ze de jongen aftrok ze wist wel niet dat het zo heette , dat er dan spul uit zijn pik kwam en dat het ding dan slap werd.

Omdat ze dachten dat een dergelijke "afwijking" kon worden "genezen", hadden ze om beurten de jongen afgetrokken als hij weer een stijve kreeg, en na een paar keer kreeg hij die natuurlijk steeds vaker. Want dat het lekker was had Peter al gauw gemerkt. Het verhaal heeft haar wel opgewonden, een rode blos kleurt haar wangen, en ze wrijft zonder het te merken al over haar buik. Jan vertelt van de lust die bij Alia en Francisca is opgewekt door de regelmatige trekpartijen, en hoe ze zich zelf geleerd hadden te vingeren.

Jan kijkt haar even snel aan: Francisca is een echte schat, en tenslotte blijf jij mijn man. Eerlijk gezegd heb ik ondertussen iets veel interessanters bedacht, want als jij met Francisca neukt, zie ik niet in waarom Peter mijn probleem niet kan oplossen.

Volgens mij heb jij Alia ook een beurt gegeven Jan kleurt en knikt toestemmend , dus als ik die baby krijg mag jij ze alle twee blijven naaien. Die hebben een soort scenario in elkaar gezet om de boel aan de gang te krijgen, hoewel Jan vermoed dat dat wel niet moeilijk zal zijn. Als ze met hun vijven bij elkaar zitten, ziet Peter al snel dat Natasja een uiterst kort rokje aan heeft, waardoor twee fraaie benen zichtbaar worden.

Evenals een heel klein wit broekje, dat met moeite haar pruimpje bedekt. Jan manoeuvreert zo dat hij tussen Francisca en Alia op de bank zit, een beetje van Peter en Natasja verwijderd. Als ze een paar minuten hebben gepraat, voornamelijk over het bezoek aan de dokter en de stad, staat Natasja op en gaat iets inschenken.

Als ze de glaasjes neerzet, staat ze met haar rug naar Peter toe, en die kijkt bewonderend naar de lekkere billen die hem worden getoond. Het effect laat zich raden: Als ze hun glas leeg hebben, en de blosjes weer wat hoger van de alcohol, staat Natasja weer op, "om naar de WC te gaan" zoals ze zegt, en als ze even later weer gaat zitten, doet ze haar rokje een beetje lager.

Om te beginnen kan. Peter niet veel meer zien van het broekje. Dat is ook geen wonder, want dat heeft ze net uitgedaan, en ze zit in haar blootje onder de rok tegenover hem.

Jan die weet hoe ver het is, begint met Alia wat te flikflooien. Als hij haar dijen begint te strelen, buigt hij zich gelijktijdig naar Francisca en begint haar op de mond te zoenen.

Alia laat zich even strelen, dan pakt ze zijn hand en brengt die naar haar broekje, zodat hij haar kutje kan strelen. De zoen gaat lang door, en Francisca wordt daar zeer heet van. Daarom laat ze haar hand over de harde bobbel in de broek van Jan glijden, en begint hem daar te strelen. Natasja heeft intussen Peter de inkijk gegeven, die ze zich had voorgenomen.

Peter bekijkt met intense ogen de zwarte bos, die zichtbaar wordt, en waardoor net de bovenkant van haar vagina is te zien. Natasja kijkt hem uitdagend aan "ga mee, dan mag je het van dichtbij bekijken, " zegt ze schor, en neemt Peter bij de hand, en beiden gaan naar de slaapkamer.

Natasja zegt hem zich uit te kleden, en als ze beiden naakt zijn, duwt ze hem op het bed. Zijn penis staat rechtop, keihard en groter dan ooit. Natasja gaat bij hem zitten, en begint hem met haar mond te bewerken.

Ze pakt zijn hand en brengt die naar haar kutje, opdat hij haar zal voelen, wat hij gretig doet. Ze is kletsnat en zeer geil.

: Huisbaas sex kut dicht naaien

Huisbaas sex kut dicht naaien Natasja voelt de harde paal in haar lijf komen, Peter heeft een iets grotere dan Jan, huisbaas sex kut dicht naaien, en langzaam begint het ding in en uit te bewegen. Zijn reactie is dan ook totaal niet wat ze aan had kunnen zien komen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Eerlijk gezegd heb ik ondertussen iets veel interessanters bedacht, want als jij met Francisca neukt, zie ik niet in waarom Peter mijn probleem niet kan oplossen. Alia was de oudste van de twee.
Gratis seks contact shemale contact amsterdam Seks zeeland sex contact gelderland
Huisbaas sex kut dicht naaien 124
Vrouwen willen gratis neuken gangbang noord brabant Stel zoekt man sex seks advertenties
NEGERINNEN LESBISCH GANGBANG EINDHOVEN Dikke vrouwen nl van sex

Huisbaas sex kut dicht naaien

Prive escort tilburg vrouwen die mannen pijpen

SEX GEFILMD NEUKENDE HOMOS

Het leven gaat gewoon weer verder. De kutje proeven escort service goedkoop probeerden nog met hun spieren de druk op de anaalhaak te verminderen, maar dat lukte niet al te lang en al snel hingen zij met een groot deel van hun gewicht aan die haken. Nog voordat Emma even had kunnen bijkomen werd zij naar Eva gesleept en met handboeien aan Eva haar pols vast gemaakt met één huisbaas sex kut dicht naaien. Nieuwsgierig wat er aan de hand was pakte hij het toestel en zag dat er een bericht was binnengekomen met als afzender ma. Dan halen die verkrachters hun pikken uit hun broeken en neuken haar in haar mond en kut. Aan de boeien werden touwen vastgemaakt en dan werd Eva aan haar polsboeien opgetrokken tot zij net nog kon staan.